98

kr 3.099,00

Tomt på lager

Beskrivelse

Et bilde helt i metall med en rød sportsbil

Signatur: Michelanemo

Teknikk: Metal Art

Materiale: Metall og komponenter

Vi bruker et team av profesjonelle kunstnere, hver av dem har lang og bred erfaring innen sitt felt og teknikker.

Her på Kunstlageret, vil du finne bilder til utrolig gode priser – velkommen på Vernissage Online.

Nettet er fylt med mange fantastiske ting, og du kan finne bortimot alt du behøver i livet der. Hos Kunstlageret har vi valgt å fokusere på kunst, og da først og fremst bilder. Alle har sine egne lidenskaper her i livet, men det er ingen tvil om at det å ha kunstverk hjemme er gir en viss karakter som ikke mye annet gir.

Du kan velge både mellom bilder og malerier. Du kan til og med sende oss et bilde eller et eget motiv som du vil henge på veggen. Vi ordner det du trenger for deg, og da får du et eksklusivt bilde som bare du eier, i hele verden, da det er laget kun for deg!

Hos Kunstlageret kan du også kjøpe ting som skulpturer, metal art og mye annet. Det er verdt å ta en grundig og nøye titt gjennom alt vi har, og som nevnt ovenfor, du kommer definitivt til å bli fristet av alt som sortimentet vårt inneholder!Kunst kommer på mange forskjellige måter, og det er ofte opp til enhver å definere hva kunst faktisk er for noe. Kunst har ofte den effekten på folk at den får deg til å føle noe, det kan man også si om musikk for eksempel. Og derfor ønsker vi også å tilby deg så stor variasjon som mulig, slik at du kan finne noe som passer din smak.

Det er klart, om du finner noe som du liker som kanskje er utenfor din «komfortsone» så er jo det ypperlig det også! Det å utvide horisonten er en viktig del av hverdagen, for selv om du kanskje liker abstrakte bilder så er det mye annet å ta en titt på også. Men det holder bare å se på kategoriene vi selger i for å få en god oversikt. Går du inn på bildekategorien vil du se mye variasjon. Bare når det kommer til de forskjellige stilene og temaene er det mye variasjon. Du kan blant annet velge mellom Abstrakt Kunst, Paraplykunst, Bymotiver, Dyr & Natur, Stilleben, Mennesker og flere andre typer av stiler og temaer. Selv om du liker en spesifikk type kan det hende at det ikke vil passe så godt inn hjemme hos deg. Og du bør definitivt utforske alle mulighetene dine.

Det er dog langt i fra alt det vi har. For selv om stilene kan være forskjellige, kan også selve bildene være det. Det innebærer litt ulike ting, for eksempel materialet som blir brukt, både som lerret og for å produksjon av bildet.Tilleggsinformasjon

Vekt 8 kg
Dimensjoner 4 × 140 × 65 cm
height (cm)

65

width (cm)

140

Du liker kanskje også…