“Når du går inn i hjemmet ditt og ser veggene fylt med vakre bilder, føler du umiddelbart en varme og personlighet. Hvert kunstverk forteller en historie og reflekterer dine smaker og minner. Å omgi seg med kunst er ikke bare en estetisk opplevelse; det forvandler ditt rom til en levende fortelling. Ved å fylle veggene dine med bilder, skaper du et hjem.”

MID SEASON SALE 🎨 25-50% rabatt på utvalgte bilder.

Noen populære bilder til veggen

Se alle bilder

På Kunstlageret kjøper du bilder på nettet

painter

Nettet er fylt med mange fantastiske ting, og du kan finne bortimot alt du behøver i livet der. Hos Kunstlageret har vi valgt å fokusere på kunst, og da først og fremst bilder til veggen. Alle har sine egne lidenskaper her i livet, men det er ingen tvil om at det å ha kunstverk hjemme er gir en viss karakter som ikke mye annet gir.

Du kan velge både mellom bilder, malerier og postere, og du kan til og med sende oss et bilde eller et eget motiv som du vil henge på veggen. Vi ordner det du trenger for deg, og da får du et eksklusivt bilde som bare du eier, i hele verden, da det er laget kun for deg!

Hos Kunstlageret kan du også kjøpe ting som skulpturer, metal art og mye annet. Det er verdt å ta en grundig og nøye titt gjennom alt vi har, og som nevnt ovenfor, du kommer definitivt til å bli fristet av alt som sortimentet vårt inneholder!

 

Noen utvalgte favoritter blant våre bilder og skulpturer

Det er på en måte vanskelig å velge favoritter blant så mye flott. Men om du tar en titt på siden vår er et bilde av Jokeren, spilt av Heath Ledger, helt fantastisk. Det føles som om han er i rommet med deg!

Har du sett den berømte oksen på Wall Street? Nå kan du få en versjon av den som bilde til å henge opp i din egen stue.

Om skulpturer er mer det du er ute etter så bør du ta en titt på denne kategorien, og spesielt skulpturene av dyrene, som er utrolig fargerike. Lion Head og Elephant er to favoritter, men alle vil jo være veldig gode valg, faktisk!

 

Ulike typer av bilder og kunst

Kunst kommer på mange forskjellige måter, og det er ofte opp til enhver å definere hva kunst faktisk er for noe. Kunst har ofte den effekten på folk at den får deg til å føle noe, det kan man også si om musikk for eksempel. Og derfor ønsker vi også å tilby deg så stor variasjon som mulig, slik at du kan finne noe som passer din smak.

Det er klart, om du finner noe som du liker som kanskje er utenfor din «komfortsone» så er jo det ypperlig det også! Det å utvide horisonten er en viktig del av hverdagen, for selv om du kanskje liker abstrakte bilder så er det mye annet å ta en titt på også. Men det holder bare å se på kategoriene vi selger i for å få en god oversikt. Går du inn på bildekategorien vil du se mye variasjon.

Bare når det kommer til de forskjellige stilene og temaene er det mye variasjon. Du kan blant annet velge mellom Abstrakt Kunst, Paraplykunst, Bymotiver, Dyr & Natur, Stilleben, Mennesker og flere andre typer av stiler og temaer. Selv om du liker en spesifikk type kan det hende at det ikke vil passe så godt inn hjemme hos deg. Og du bør definitivt utforske alle mulighetene dine.

Det er dog langt i fra alt det vi har. For selv om stilene kan være forskjellige, kan også selve bildene være det. Det innebærer litt ulike ting, for eksempel materialet som blir brukt, både som lerret og for å produksjon av bildet. Men også andre ting, som ulike kategorier du kan finne fine bilder i.

Blant annet kan du finne:

Collage
Akryl og Oljemalerier
Akvareller
Fotokunst
Kunsttrykk
Posters
Metal Art

Og vi har også andre kategorier. Det er en av de tingene vi er mest stolte av, at vi har så mye forskjellig å tilby deg som kunde. Du kan «kle» hjemmet ditt i noe helt unikt og spennende, som vi nesten kan garantere at ingen du kjenner har fra før av, spesielt ikke om de ikke kjenner til Kunstlageret fra før av!

En siste ting vi bør nevne, om du vil ha innredningsdetaljer, så er våre fantastiske og fargerike skulpturer noe du bør ta en kikk på. De kan fås i flere forskjellige stiler og størrelser, og dyr er et stort fokus blant dem. Det er mye unikt ved dem, og det kommer definitivt til å bli et samtaleemne for folk som besøker deg og ser dem for første gang. Det tør vi å vedde ganske mye på!

DETTE SIER VÅRE KUNDER OM VÅRE BILDER

Collage

Kunstlageret har et utvalg av collage med unik design. Kunst på lerret som tilfører vakre farger i ditt hjem. Velg mellom forskjellige motiver, alt fra abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp collage på nett til kun 99 kr i frakt og rask levering.

Collage >>

Skulpturer

Her er lenken til våre stilige skulpturer og kunstverk fra Ocean Sole. Et lite kunstverk kan spre meldingen om #Fliptheflop, så kjøp disse fargerike skulpturene hos Kunstlageret. Velg mellom skulpturer av alt fra elefanter og løver til hunder og mennesker. Kjøp skulpturer fra Ocean Sole på nett og bidra til å redde havene.

Skulpturer >>

Lerretsbilder

Leter du etter noe nytt å henge på veggen? Vi har et stort utvalg af lerretsbilder til rigtigt gode priser. Dette er kunsttrykk på lerret som tilfører vakre farger til din stue, soverom eller hvorfor ikke kjøkkenet. Velg mellom mange vakre motiver med alt fra abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp lerretsbilder online fra Kunstlageret, vi gir deg god kundeservice og god kvalitet.

Lerretsbilder >>

Metal Art

Her finner du et stort utvalg av unik Metal Art. Moderne kunst laget helt av metall og komponenter som skaper et unikt kunstverk av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige motiver, alt fra mennesker og bymotiver til båter og biler. Kjøp billeder i metall på nett til kun 99 kr i frakt og rask levering.

Metal Art >>

Poster og plakater

Klikk her og finn mange forskjellige posters og plakater med stilige motiver. Hos Kunstlageret finner du plakater som passer alle hjem og interiør. Velg mellom hundrevis av designs, alt fra abstrakt kunst til verdenskort og bymotiver. Kjøp plakater fra Kunstlageret med kjapp levering og god pris.

Poster og plakater >>

Fotokunst

Leter du etter noe nytt til veggene? Hvis du klikker her finner du fotokunst med stilige motiver på glass. Vi har fotokunst i sort og hvitt samt fargefotografi som passer alle hjem og rom. Velg mellom mange forskjellige av motiver, alt fra mennesker og bymotiver til kjøretøy og natur. Kjøp fotokunst til de beste prisene i norge, bestill på nett og få leveranse til døren din.

Fotokunst >>

Akvareller

Klikk her hvis du ser etter vakre akvareller med flotte motiver. Håndmalte billeder som tilfører vakre farger til veggene dine. Velg mellom mange forskjellige motiver, alt fra natur og bymotiver til blomster og moderne kunst. Kjøp malerier hos Kunstlageret, vi har norges beste priser.

Akvareller >>

Akrylmalerier og Oljemalerier

Her hos oss på Kunstlageret har vi mange akrylmalerier og oljemalerier med vakre farger. Dette er håndmalte billeder som gir god energi til ditt hjem og tilfører vakre farger til dine vegger. Velg mellom hundrevis av malerier i forskjellige farger og motiver, alt fra verdenskart og bymotiver til abstrakt kunst og moderne kunst. Kjøp mange nye malerier og betal kun 99 kr i frakt per ordre.

Akrylmalerier og Oljemalerier >>

Hvordan blir bildene våre laget?

Noe vi umiddelbart vil fortelle om er at alle våre bilder er laget for hånd. Det betyr at det kan finnes visse variasjoner ved de individuelle bildene, noe som gir dem et unikt preg som du ikke finner ved masseproduserte bilder. Det er også en av grunnene til at du kan se at visse av produktene våre er utsolgt, da våre fantastiske kunstnere ikke rekker å male alle bildene, hele tiden!

Når det gjelder materialet som blir brukt så blir bildene våre laget på lerret, og som er oppspent på 3.6 cm tykk treramme. Om bildene er større, i kategorien «Kjempestore malerier» så vil rammen være litt tykkere, på 5 cm, av naturlige årsaker.

Det mest unike med hvordan vi har gjort det hos Kunstlageret er at de blir laget for oss, av profesjonelle kunstnere, og gir det hele et annet preg enn masseproduserte bilder du finner i andre butikker eller kjeder. Vi bruker forskjellige kunstnere avhengig på motivet vi er ute etter, og teknikken som kreves. Det er klart at malerier ikke blir laget på samme måte som fotokunst, og da er det ikke sikkert at en og samme kunstner har evnene til det heller. Så vi har i stedet hatt som mål å tilby den beste kvaliteten mulig, ved å bruke så mange kunstnere som det er nødvendig!

Her prøver du et bilde på veggen din

Selv om du kanskje liker et av bildene våre veldig godt og forestiller deg at det kommer til å se veldig fint ut, er det ikke sikkert at du blir så fornøyd. Det er ikke så farlig, for du har tross alt 14 dagers returrett, men hvorfor ikke få det rett med en gang?

Derfor tilbyr vi noe vi føler er litt unikt og spennende. Du kan nemlig ta et bilde av din egen stue og laste det opp hos oss på Kunstlageret. Deretter kan du velge det produktet du vil ha, justere det etter størrelsen som passer og «henge» det opp i stuen din. Da får du et skikkelig godt bilde på hvor fint det passer inn, hvordan størrelsen er og generelt om du liker det eller ei.

Det er naturligvis en gratis tjeneste, og du kan naturlig nok teste alle produktene du vil for å se hvordan det hele vil bli. Vi føler det er den beste løsningen mulig, og vil gi deg et realistisk bilde på hvordan det vil se ut hjemme hos deg.

I stedet for å sende bildet frem og tilbake i håp om at det passer, så er dette en smidig og enkel løsning som tar bare et par minutter. Da kan du jo også teste andre bilder som du kanskje ikke hadde så mye tiltro til. Man vet jo aldri hva man plutselig liker, så denne funksjonen anbefaler vi at du gir en sjanse!

 

RASK LEVERING AV BILDER

Frakt kun 99,-
2 - 14 virkedager

TRYGG HANDEL - KJØP BILDENE PÅ NETT

14 dagers angrerett

HÅNDMALTE BILDER

Se film

0
Din handlekurv
kunstlageret.com