Unik kunst på nett

kjøp kunst på nett

Hos oss finner du unik abstrakt kunst, fargesterke malerier, akvareller, fotokunst og lerretsbilder til rett pris og med rask levering.

Kjøp kunst og malerier online

En viktig ting å tenke på, når du skal gjøre det hjemmekoselig, er å ha noe unikt og nettopp dette finner du hos oss. Så gjør ditt hjem personlig med kunst, Just Art by Artist- helt enkelt. Å kjøpe kunst på nettet har aldri vært enklere. Grunnpilarene i vårt konsept er å tilby unik kunst til er bra pris og med god kundeservice. Vi strever etter å bli det gitte valget når det gjelder handel av kunst på nettet. Alle våre malerier leveres oppspent på treramme og er klare til å henges rett opp på veggen. Våre malerier er av høy kvalitet og håndmalt av profesjonelle kunstnere. Du finner motiv innen moderne kunst, abstrakt kunst og samtidskunst, samt bymotiver og lokale landskapsmotiv. Er du på utkikk etter et maleri som er malt av en dyktig kunstner og til en god pris, kan vi helt sikkert hjelpe deg. Maleriene vi selger er håndmalte av profesjonelle kunstnere i Asia, Europa og Afrika. Vi bruker flere ulike kunstnere i vår kolleksjon, da valget av kunstner bygger på hvilken teknikk eller type av motiv vi ønsker. Våre kunstnere er fantastiske og vi er stolte av det skikkelige arbeidet de gjør. Dette skaper kunst av høyeste kvalitet.

Vil du vinne et gavekort på malerier?

Meld deg inn i vår kundeklubb, det gjør du enkelt når du kjøper et maleri, alternativt via denne linken: https://kunstlageret.com/newsletter-signup/

Om våre malerier

Våre kunstnere

Kunstlagerets malerier er malt for hånd og det er nettopp dette som gjør vår kunst unik å gir hvert enkelt maleri sin egen sjarm. Våre kunstnere setter selvfølgelig sitt eget personlige preg på hvert maleri. Våre malerier signeres med Michelanemo som er Kunstlagerets “House Artist”. Da alle maleriene er håndmalte kan det være små avvik mellom bildene her på hjemmesiden og på hvordan akkurat ditt maleri ser ut. Dette gjør din kunst unik og våre 14 dagers returrett gir deg trygghet om det skulle være noe. Vi er behjelpelige med alle spørsmål og henvendelser. God kundeservice er en selvfølge her hos oss.

Motiv

Kunstlageret har et stort utvalg av fargerik abstrakt kunst. Vi har også figurativ kunst hvor vi har jobbet mye med å ta frem lokale motiv fra steder som for eksempel New York, London, Paris, Oslo, Stockholm og København. I tillegg har vi mange maritime motiv og malerier med motiv av dyr, natur og landskap. Motivene på maleriene i vårt standardsortiment blir lagd i flere eksemplarer, men siden de er håndmalte blir de allikevel unike. Du kan også sende oss ditt eget bilde så kan vi gjøre en spesial bestilling med ditt private motiv, se under “Eget Motiv” i menyen om du er interessert i dette.

Maleteknikker

Maleriene våre er håndmalte med pensel eller palettkniv, som oftest på duk, men i blant i collage da i kombinasjon med andre naturmaterialer.

Metal Art er kunstverk som er lagd av metall og små duppedingser som klippes, formes og farges til nytt liv.

Akvareller er kunstverk som er malt med vannfarge på tykt papir.

Fotokunsten vår er klistret på baksiden av glassplater som er 4mm tykke. Motivene er skarpe og gir en stilren følelse.

Collage er kunstverk som er satt sammen av ulike spennende materialer.

I tillegg selger vi kunstrykk, hvor vi har tatt våre mest populære motiv og printet disse på tjukt papir som postere, disse kommer i nummerert opplag. Under denne kategorien har vi også Canvas tavler, hvor våre kunstnere har brukt trykk sammen med pensel. Dette gir en skarp effekt på motivets konturer samtidig som man får en vakker effekt av penseldragene på kunstverket. Vi har også et utvalg av Absorbenter som skaper et hyggelig og behagelig lydmiljø enten hjemme eller på kontoret.

Materialer

Maleriene våre er gjort på lerret, disse er oppspent på en 3,6cm tykk treramme. For maleriene i kategorien ” Kjempestore malerier” har vi valgt en tjukkere ramme på 5cm, da dette gir kunstverket bedre stabilitet. Våre akvareller har ingen ramme.

Våre malerier er malt i akryl, olje- eller akvarellfarger. Skriv gjerne til oss om du har noen flere spørsmål ang et spesifikt maleri.

Om oss

Konstlagret Norge NUF (Konstlagret Sverige AB)
Adresse: Vibes Gate 22, 0356 Oslo
Email: kundeservice@kunstlageret.com
Tel: 23 96 58 71
Org: 918846751

 

 

 

0
Din handlekurv
kunstlageret.com