Malerier til hjemmet

Det er mye du kan gjøre for å friske opp hjemmet, og du kan skape store endringer med nokså små midler. I tillegg til store og fargerike malerier, kan et vakkert teppe ramme inn rommet på en helt ny måte!

Et teppe er med på å skape en hjemmekoselig følelse i rommet. Det passer like godt inn på soverommet som i stua. Invester i tepper med fine farger, spennende mønstre og vakre materialer som ull, hamp og jute. Ikke glem de mindre rommene som gangen, der en dørmatte eller et teppe kan være både praktisk og endre stemningen.

 

Tips om at matche malerier og tepper

Vår filosofi er at møblene er grunnlaget og forutsetningen for å gjøre hjemmet ditt hjemmekoselig eget, men at alle detaljene og småsakene trengs for setter prikken over i`en. Skap personlighet og hygge med vakre tepper fra Home Online, her kan du velge fra et stort sortiment med alt fra ull, jute – og hamptepper. Teppene kommer i ulike farger og mønstre og de har mange produkter som passer perfekt sammen med våre malerier.

Puter i ulike farger og mønstre
Puter er en populær innredningsdetalj som enkelt kan matches med andre farger i hjemmet. Vi har funnet masse inspirasjon hos Classic Collection som har et stort sortiment av ulike puter. Her finner du garantert noe du liker og som passer inn med interiøret du allerede har. Hos Kunstlageret finner du store og små malerier i flere forskjellige farger og teknikker som passer alle hjem. Vi håper bloginnlegget har gitt deg litt inspirasjon og noen gode ideer til hvordan du kan skape en rød tråd med innredningen din. Kunstlageret har et bredt sortiment av store malerier i ulike farger og motiv. Med et stort maleri kan du skape en stor forandring i hjemmet uten å måtte tenke på hvordan du skal mikse og matche for å fylle en vegg.

0
Din handlekurv
kunstlageret.com