Tilbud!

Reindeer head

kr 3 799 kr 2 849

2 på lager

50 × 50 cm

Produktnummer: SKREINDEER Kategorier: , , , , , Stikkord:

Beskrivelse

Kunstneren har skapt fargerik kunst med farger fra de resirkulerte flip-flopsandaler som brukes til å lage akkurat denne skulpturen. Fordi hver skulptur er håndlaget, har den sin egen unike fargekombinasjon, derfor vil farger, og i noen tilfeller formen avvike noe fra bildene.

I dag er det over 3 millioner mennesker på jorden som kun har flip- flops som sine eneste “sko”. Disse brukes flittig, og ender dessverre opp med å kastes i naturen, for så å ende opp i havets kretsløp.

Hjelp oss å #fliptheflop og kjøp disse fargerike skulpturene som er håndlaget av resirkulerte flip- flop sandaler. Disse flip- flops har samlet seg på Kenyas strender, etter å ha drevet rundt i det indiske havet.

#fliptheflop handler om å redde havet fra flip-flops som forurenser og ødelegger for dyr og natur. Under 2017 ble over 500 000 flip-flops samlet fra strendene og gjenbrukt for å skape, blant annet, disse fargerike skulpturene.

Teknik: Håndlaget veggskulptur
Materiale: Resirkulert flipflopsandaler
Antall flipflopsandaler: 34st
Antall timer arbeid for å skape skulpturer:  11.25h

 

FlipFlop dyr – Ocean Sole er håndlagde skulpturer laget av flipflopsko som samler seg på Kenyas strender, kjøp en unik dyreskulptur og hjelp våre kunstnere med å redde havet. Et lite kunstverk kan spre meldingen om #Fliptheflop, så kjøp disse fargerike skulpturene hos Kunstlageret.

Unik kunst, malerier og oljemalerier fra oss gjør hjemmet ditt mer personlig. På Kunstlageret kan du nå også kjøpe disse fantastiske små dyreskulpturene fra Ocean Sole, hjelp dem i kampen #fliptheflop som handler om å redde havet mot forurensning.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 30 × 50 × 50 cm
height (cm)

30

width (cm)

35

length (cm)

20

Du liker kanskje også…