Lion

kr 699,00kr 3.299,00

Tilgjengelig i flere størrelser

Nullstill

Beskrivelse

Med dette maleriet har kunstneren latt seg inspirere av dyr og natur. Å bruke blomster og trær når man maler har alltid vært populært både hos kunstnere og kunstelskere. En blomst eller et tre som motiv i en akrylmaling eller oljemaling kan lett gjøres fargerik og lekfull uten å bli unaturlig. Et landskap, sjø, havmiljø eller seilbåter kan også virke fortryllende og vekke følelser hos seeren. Det å stå og betrakte et maleri eller annen kunst er en enkel måte å få fantasien til å leke.
Selv en hund, katt, hest eller fugler er herlige motiv for malerier og ville dyr som løve, elefant og nesehorn synes mange er fascinerende som kunst på veggen.

Kunstneren har skapt fargerik kunst med farger fra de resirkulerte flip-flopsandaler som brukes til å lage akkurat denne skulpturen. Fordi hver skulptur er håndlaget, har den sin egen unike fargekombinasjon, derfor vil farger, og i noen tilfeller formen avvike noe fra bildene.

 

I dag er det over 3 millioner mennesker på jorden som kun har flip- flops som sine eneste “sko”. Disse brukes flittig, og ender dessverre opp med å kastes i naturen, for så å ende opp i havets kretsløp.

Hjelp oss å #fliptheflop og kjøp disse fargerike skulpturene som er håndlaget av resirkulerte flip- flop sandaler. Disse flip- flops har samlet seg på Kenyas strender, etter å ha drevet rundt i det indiske havet.

#fliptheflop handler om å redde havet fra flip-flops som forurenser og ødelegger for dyr og natur. Under 2017 ble over 500 000 flip-flops samlet fra strendene og gjenbrukt for å skape, blant annet, disse fargerike skulpturene.

Teknik: Håndlaget skulptur
Materiale: Resirkulert flipflopsandaler
Antall flipflopsandaler: 10st (middels) og 64st (store)
Antall timer arbeid for å skape skulpturer: 1.25h (middels) og 11.25h (stor)
Leveringstid: 2-7 virkedager

 

FlipFlop dyr – Ocean Sole er håndlagde skulpturer laget av flipflopsko som samler seg på Kenyas strender, kjøp en unik dyreskulptur og hjelp våre kunstnere med å redde havet. Et lite kunstverk kan spre meldingen om #Fliptheflop, så kjøp disse fargerike skulpturene hos Kunstlageret.

Unik kunst, malerier og oljemalerier fra oss gjør hjemmet ditt mer personlig. På Kunstlageret kan du nå også kjøpe disse fantastiske små dyreskulpturene fra Ocean Sole, hjelp dem i kampen #fliptheflop som handler om å redde havet mot forurensning.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
height (cm)

12, 40

width (cm)

7, 24

length (cm)

23, 60