Løft maleriene dine med riktig belysning

Et vakkert maleri gir personlig preg og karakter til rommet, men mange glemmer å fremheve kunstverket ved hjelp av belysning. Resultatet av dette er ofte at maleriet blir mindre effektfullt og «forsvinner litt» i rom hvor det kunne vært bedre belysning. Dette går selvfølgelig an å løse ved hjelp av maleribelysning, men mange glemmer at det ikke trenger å være så komplisert og at man kan bruke vanlige lamper og lys som man har hjemme. Både spotlights og gulvlamper kan ofte roteres og kan rettes slik at forstyrrende refleksjoner på maleriets overflate minimeres.

Soffa med snygg belysning från Affordable Design

Bruk stilige gulvlamper til å lyse opp maleriene dine

Fordelen med gulvlamper er at de fungerer som et fint interiør -objekt, samtidig som de kan stilles inn slik at de belyser en bestemt del av rommet. En måte å trekke oppmerksomhet til maleriet ditt på er å bruke en gulvlampe som rettes mot den delen av veggen hvor maleriet henger. For best effekt, bør du også velge en lyspære i riktig styrke og nyanse. Du kan også bruke spotlights i taket som lyser mot maleriet eller maleriene. Mange velger å bare rette enkelte spotter mot maleriene, og la de andre spottene belyse resten av rommet.

Hvis du vil teste dette selv hjemme, men mangler belysning? Da kan vi tipse deg om belysning fra Affordable Design. Hos Affordable Design finner du stilige gulvlamper og annen belysning som kan hjelpe deg å fremheve maleriene dine.

0
Din handlekurv
kunstlageret.com