Innred med vakre malerier og bilder

Ovanstående maleri heter MassaMessy og finnes i vårt sortiment.

Mange glemmer veggene når de skal dekorere hjemmet sitt, selv om det er veggene som er mest synlige i et rom. Interiørtrendene går i retning av hjemmekoselig og livlige omgivelser, og et unikt, håndmalt og fargerikt maleri passer perfekt når du skal dekorere.

Kunstlageret ble grunnlagt i 2014 og selger malerier med motiver i både abstrakt kunst og figurativ kunst. Maleriene er først og fremst håndmalte av profesjonelle kunstnere i ulike teknikker, for eksempel oljemalerier, akrylmalerier og akvareller i moderne og fargerike design. Maleriene leveres oppspente på trerammer, klar til å henges på veggen. Det er ingen frakt eller andre skjulte avgifter, så prisen du ser på maleriet, er også prisen du betaler i kassen.
– Vi synes det skal være enkelt og billig å kjøpe håndmalte malerier. Når du handler et maleri med oss, blir det både enklere og billigere enn om du kjøper dem fra et tradisjonelt galleri, sier Mikael Friberg, kunstekspert og grunnlegger av Kunstlageret.

”Hemmelige kunstnerer”
Hos Kunstlageret finner du malerier og kunst som først og fremst er innredning og ikke investering. Kunstnerne som jobber for kunstlageret følger designen deres, men legger alltid personlig berøring på maleriene. Kunstneren som malte maleriet du bestiller, forblir anonym og skildrer maleriene med “Michelanemo”, som er et kollektivt navn for Kunstlageret-samlingen. Det viktigste er ikke hvem som malte maleriet uten at du synes det er vakkert.
– Kunstlagerets malerier er malt for hånd, og det er håndverket og det unike i hvert maleri som gir kunsten sin sanne sjarm, sier Mikael Friberg.

Her avslører han hvordan man best innreder med malerier.

0
Din handlekurv