Innred hjemmet ditt med store malerier

Vi merker at flere og flere gjerne vil innrede med store malerier hjemme. Har du også vært inne på tanken? Her kommer noen tips og råd som kanskje kan hjelpe deg på veien.

Det har lenge vært populært å ha en bildevegg hjemme. Men ser vi på de siste trendene velger flere å innrede med færre og større detaljer. Hvis du har en stor vegg, er det ingenting som fyller den bedre enn et virkelig stort maleri. Dette gjenspeiles også i mange interiørfilosofier der man ofte ønsker å unngå for mange spredte energier i et rom, og i stedet fokuserer på et mindre antall blikkfang. Færre og sterkere gjenstander gir harmoni og skaper ro i rommet. Dette passer godt i rom som f. eks soverommet eller i stua. I stua har man ofte andre detaljer i interiøret, gjerne mindre pyntegjenstander og på soverommet ønsker vi ro og harmoni uten for mange visuelle inntrykk.

Ovanstående maleri heter Ville Rouge og finnes i vårt sortiment.

 

Store malerier i ulike farger og motiv

En fin tommelregel kan være – har du allerede mange detaljer i rommet som gir ulike inntrykk, som mønstrede tekstiler og puter? Da kan et stort maleri med roligere motiv og farge skape balanse og helhet uten at det blir for mye. Et stort maleri kan endre eller sette stilen på et helt rom, og det krever ikke så mye dekor for at rommet skal føles gjennomtenkt. Du kan selvfølgelig bruke mindre interiørdetaljer som matcher, for eksempel blomster eller lysestaker.

Kunstlageret har et bredt sortiment av store malerier i ulike farger og motiv. Med et stort maleri kan du skape en stor forandring i hjemmet uten å måtte tenke på hvordan du skal mikse og matche for å fylle en vegg.

0
Din handlekurv
kunstlageret.com