Høstens interiørtrender

Sommeren 2018 har virkelig levert, med solfylte dager og rekordhøy gradestokk! Om ikke alt for lenge, beveger vi oss mot høsten og dens vakre farger. Når kaldere og mørkere dager står for tur er det mange som ønsker å piffe opp litt ekstra hjemme. Vi har derfor samlet litt inspirasjon rundt interiør og innredning som passer til høstens trender.

De fleste allerede fått med seg at fargetrenden har blitt mer leken og at den ene fargen etter den andre har kommet inn i trendbildet. Fremover kommer vi til å se enda mer av dette, varme harmoniske farger i brune og beige toner.

Rosa har allerede satt preg på mange hjem, og det ser ikke ut til å forsvinne med det første. Vi ønsker fortsatt å kunne hvile øynene våre på duse pasteller, gjerne i kombinasjon med hverandre.

Vi kan vente oss mer mønster i alt fra tapeter, malerier og ulike stoffer. Tropiske mønstre med palmer og dyr så vi allerede under våren, i tillegg til disse vil høsten by på mye romantiske og blomstrete mønstre.

Er du redd for at du fort skal gå lei av mønstre? Kjøp et pledd, noen puter eller et fotoprint. Det er mye enklere å endre om du skulle gå lei, enn om du tapeserer en hel vegg eller et helt rom.

Palmene beholder vi gjerne både som mønster og ikke minst som planter i hjemmet, da den grønne trenden med planter følger oss videre i 2018. Plantene vi tar med oss inn i hjemmet blir enda større enn tidligere, gjerne i form av små trær og større palmer.

Vi holder oss til naturmaterialer når det kommer til møbler og pyntegjenstander. Materialer som tre og kork er fortsatt like aktuelt. Lyst treverk har vært superhot i lang tid, nå kommer også mer av det mørkere treverket inn i skandinaviske hjem. Keramikk og kunst i form av skulpturer blir mer og mer populært, vi ser også at oljemalerier og gamle favoritter som rislampen kan tas frem igjen.

Bærekraftige materialer er viktig og vi ser at fokus på kvalitet og holdbarhet bare øker. En trend som henger sammen med dette er å fremheve de tingene man er spesielt glad i, som har en historie eller vekker gode minner. Gjenbruk fra loppemarked eller av gamle familieskatter passer derfor perfekt inn, i tillegg skaper det et personlig preg.

En fin måte å kombinere dette på i interiøret kan være å bestille et maleri med eget motiv hos oss. Vi hjelper deg med alt fra portrettmaleri av personer og husdyr til f.eks et maleri av ditt favorittsted.

Du kan ta kontakt med oss her https://kunstlageret.com/eget-motiv/ for priser og mer informasjon.

0
Din handlekurv
kunstlageret.com